Planering av möhippa

Hej i sommarvärmen!

Hur har ni haft det sen senast? Här har tiden rusat förbi, precis som vanligt med andra ord, haha. Just nu sitter jag på en uteservering och njuter av ett glas kallt vitt vin i skugga, det är sjukt varmt ute, närmre 30 grader. Men jag ska inte klaga, sommaren är efterlängtad. Det är kul att vara social med vänner igen! Om en stund kommer en barndomsvän till mig och vi ska planera en annan väns möhippa. Bröllopet skulle egentligen ha varit förra året men bli inställt på grund av corona – som så många andra bröllop blev det året. Men nu verkar det ju lätta lite, restriktionerna är inte lika hårda längre och fler och fler har fått vaccinera sig. 

Mina föräldrar har båda blivit vaccinerade, känns skönt. Själv får jag vänta några veckor till, verkar dessutom ta längre tid här i regionen innan vi yngre får vaccinera oss. Men det går ju fint att ses ute och vem vill förresten sitta inne hela dagarna nu när sommaren ärligen är här!? När vänner kommer ska vi leta reda på festlokal göteborg, tänker att vi ska hitta någon bra och prisvärd att hyra för möhippan. Lite osäkert i dessa tider att boka grejer, kan ju svänga igen med pandemin så bröllopet måste skjutas fram ytterligare ett år. Fast vi får utgå ifrån att det blir av nu som planerat – haha skulle ju vara pinsamt om vi inte fixat nåt och det faktiskt blir av nu i höst, haha. Sedan planerar vi massa roliga aktiviteter, och jag beställde skitsnygga termosflaskor med ett eget tryck som jag designat möhippan till ära! Termos mitt i sommaren? Ja, absolut, det är bästa sättet att få i sig kallt svalkande vatten när vi är ute på aktiviteterna!

Ska bli spännande med möhippa och bröllop, har bara varit på ett bröllop innan faktiskt i vuxen ålder, beror nog på att folk i storstäderna generellt sett gifter sig senare i livet än i mindre städer. Har en vän i en småstad, där är tydligen typ de flesta i vår ålder redan gifta och har barn. Känns såå avlägset just nu med barn och familjelivet. Alltså i framtiden vill jag ju, och jag vill ju gifta mig med killen men är inte redo än, just nu trivs jag finfint med att vara min egen, kunna gå ut och ta ett glas vin med en vän på stan och så vidare. Såklart man kan göra sånt sen också men verkar lite krångligare och man kanske inte orkar heller, verkar som småbarnsföräldrar inte får sova ordentligt. Jag måste sova minst nio timmar varje natt om jag ska vara en trevlig människa, haha. 

Lämna ett svar

Stäng meny