Vinafton

Vinafton

Hej vänner, Luisa här igen!

Den här helgen har verkligen bara flugit förbi. Hatat att helger alltid ska gå så fort. Men för att man skall kunna uppskatta helger, måste man väl stå ut med de tråkiga måndagar-torsdagarna. Fredagar är ju alltid trevliga liksom.

Den här helgen har varit särskilt trevlig. Fredag blev det bio besök med killen och lördagen kom en väninna på besök. Vi köpte shark och drack goda viner. Sen satt vi där i timmar och små tjötade om livet. Hon är en sådan vän som jag inte ser särskilt ofta, men när vi ses är det som att ingen tid har gått. Det är en väldigt enkel vänskapsrelation vi har. En sådan vänskap som man vet kommer hålla resten av våra liv. Min väninna heter Ellen och vi träffades för många år sedan när vi båda var ut och arbetade utomlands. När man är svensk utomlands dras man mot andra skandinaver. Det är när man är utomlands som man märker vilken skillnad det är på olika kulturer.

Ellen hade med sig E-cigg Swecig . Det verkar som detta är hennes nyaste beroende. Ibland är det snus, ibland cigg, men nu är det tydligen e-cigg som gäller. Trots att jag och Ellen är jämngamla så känner sig mig rätt gammal runt henne. Hon är fortfarande ute nästan varje helg och festar, medans jag helst är hemma och tar det lugnt med killen. Killen och jag har en tradition att vi på fredagskvällar tar ett par öl, jäser i soffan och bara tar det lugnt. Det är nog det enda jag orkar på fredag. Oftast somnar vi båda i soffan. Haha där ser no, 30 – nästan 65 bast.

Lämna ett svar

Stäng meny