Bokklubb och bucketlist

Senaste nytt från mitt liv: Jag har gått med i en bokklubb! Hittills har det varit två träffar och vi har läst första Harry Potter-boken och boken om Nike och företagets historia. Väldigt bra böcker båda två om ni frågar mig. Är du också intresserad av att vara med i bokklubben? Läs mer här!

Tycker verkligen att det är så himla roligt att testa på nya grejer, lära känna nya människor och utmana sig själv. Det är väl ändå lite det livet handlar om? Är prova på så mycket grejer man vill och ha roligt! Det tycker åtminstone jag.

Något som jag brukar göra i början på ett nytt år är att skriva en bucketlist. Det behöver nödvändigtvis inte vara saker som ska bli gjorda under detta året men jag tycker det är inspirerande att skriva ner saker jag någon gång skulle vilja göra, jag tror att det är mycket större chans att det faktiskt blir av då. Sedan tar jag fram listan igen när året är slut för att se om det faktiskt var något som blev av. Ofta är det mycket fler saker än jag förväntat mig.

Årets bucketlist är skriven och på den så stod det faktiskt att gå med i en bokklubb – check på den. Något mer som jag verkligen verkligen vill åstadkomma är att praktisera med någon utav designerna på Volvo, alltså någon av dom som verkligen är med och utformar hur dom framtida bilarna ska se ut. Det är ju ändå en utav mina drömmar att komma dit – så jag tänker att det är ett steg på vägen att se hur processen går till.

Sen vill jag också göra en roadtrip, antingen till våren eller i början på hösten. Under sommaren händer det ändå så mycket så jag tänker att det passar bättre. Jag skulle hemskt gärna vilja göra en roadtrip i norra Sverige. Är det något som tar andan ur mig så är det ändå berg och vackra landskap. Så ska jag ta med mig min nya kamera och förhoppningsvis ha lärt mig inställningarna så det inte blir katastrofala bilder, haha.

Har ni skrivit någon bucketlist för året?

Lämna ett svar

Stäng meny