2040, hur kommer det att vara då?

Är det någon som vet var man kan köpa eller hyra avspärrningsstolpar? En vän ska hålla i ett event och jag har tänkt att jag gärna vill hjälpa till, så mitt uppdrag är att hitta dessa och det tänker jag fullfölja, så alla tips är varmt välkomna.

Nå väl, nu börjar året 2020, det har alltså gått 20 år sen 2000 började och det är ofattbar, åtminstone så jag tänker, för att fråga är: När gick tiden förbi? Jag menar, ju visst om man tittar tillbaka på allt man har gjort, så förstår man ju att tiden har gått och att man är där man är idag. Det har hänt mycket och det är bara att blicka tillbaka för att bekräfta det men ändå, känslan om att det har gått 20 år sen 2000-talet började är rätt häpnadsväckande. Sen tycker jag också att det är lite coolt att tänka hur det var för 20 år sen och hur det är idag, tekniskt sett. Exempelvis internet, telefoner, tv apparater, spelkonsoler, ja, allt inom teknik, vilken utveckling vi har haft.

Inte nog med den utvecklingen vi har haft är också frågan, vad kommer vi att se inom de kommande 20 åren? Det är så svårt att veta. För några veckor sen, framemot årets slut, förra året, så läste jag om nyheterna att IBM och Google håller på med kvantdatorer. Jag är ingen expert på det här men datorer men jag förstår att den här typen av datorer kommer revolutionära industrin och jag blir helt till mig när jag tänker på sånt här, jag hoppas verkligen på att jag hinner se typ flygande bilar, hologramklockor, varför inte svärd av ljus a la star wars?

Det finns nog mycket spännande som väntar men än så länge är nog målet att fixa de där avspärrningsstolpar så min vän blir glad!

Ciao!

Lämna ett svar

Stäng meny