Och den nya planen är…

Hej vänner.

Sist läste ni om att jag skulle lära mig att brygga egen vin, nu är planen: bygg altantak. Japp, det svänger här, från brygg till bygg. Inte för att jag inte kan vara kvar på ett och samma projekt, utan för att jag mår bra av att syssla med många olika saker. Jag tycker det är skönt, det är roligt och jag får mycket utav att lära mig en massa nya saker.

Hembryggningskursen var kanon, jag fick så mycket ny kunskap. Det var verkligen jätteroligt att syssla med det, nu är fråga när kommer det att bli ett tillfälle då jag brygger själv hemma. Det är bökigt. Inte för att det är jobbigt, utan för att man behöver gott med plats och det är plats jag inte känner att jag har. Det är väl det som är saken.

Hur känner ni kring att lära er många olika saker? Är det något ni gillar att göra eller vill ni hellre vara specialiserade på något? Jag tror ändå att båda typer av personer behövs. Självklart ska folk kunna en enda sak om de vill det. De ska kunna vara de här genier som gör den där exklusiva saken bättre än alla andra. Dessa personer är viktiga! Tänk om en neurolog inte skulle vara så där superspecialiserad på just sitt område? Å andra sidan, att folk kan ha många intressen och syssla med mycket kan vara rätt imponerande. Att vara mångfacetterad tycker jag är attraktiv också. Det är en konst att behålla så mycket och bred information om många olika saker.

Därför har jag bestämt mig att jag och en polare ska bygga ett altantak och det ska bli spännande. Dels för att jag inte kan och vill lära mig men dels för att jag kan umgås med min vän. Något jag uppskattar oerhört mycket!

Lämna ett svar

Stäng meny