Glada nyheter!

Hej kompisar!

Vet ni vad?! Jag ska lära mig brygga eget vin! Som jag berättade om senast hade jag velat gå en kurs i hembryggning och nu blir det verkligenhet, två av mina kompisar ville och gärna hänga med så vi ska gå ihop. Det blir skitkul, vi älskar ju också vin så det blir extra kul att kunna skapa sitt eget vin som man sedan bjuder på middagarna man anordnar eller kvällarna på balkongen man sitter och myser och sippar på ett härligt glas vin. Vi sa det att vi måste ju självklart då även namge våra viner, några förslag jag hade på mitt vin var; essence a mi, solklart gott och mumma. Ändå ganska fina va? Haha. 

Just nu sitter jag och kollar på love island på tvn, det är ett tv program om folk som vill hitta kärleken i sitt liv. Det tycker jag faktiskt ät väldigt kul att se på, till skillnad på paradise hotel och alla dom där, där handar det så mycker om festande, massa alkohol och annat dumt som jag också såklart upplever men helst inte vill göra det på tvn haha. Nej jag tycker det är mysigare med love island där de får gå på dejter, där de sitter och pratar om livet och har olika tävlingar. Vi pratade om det i tjejgänget häromdagen, “om du var tvungen att vara med i ett program på tv, vad skulle det vara?”. Förvånansvärt många sa lets dance haha, någon annan sa bonde söker fru, paradise hotel kom också på tal men gissa vilket jag var ensam om att nämna, jo lova island!

Anyway, det var lite random kvällstankar för idag. Puss på er.

Pair, Autumn, Evening Sun, Nature, Human, Love, Man


Lämna ett svar

Stäng meny