Tankar om allt möjligt

Hejsan alla fina! Hur mår ni idag? Jag mår bara bra.

Jag sitter just nu och läser lite om nya hobbies, som ni vet kan jag ju få för mig att hitta nya hobbies lite då och då, det jag läser om nu är hembryggning pgw som jag aldrig testa ens något i närheten, lite därför jag blir extra sugen på att just testa också. Jag hade velat se om det finns någon kurs man kan gå, det känns lite läskigt att bara lära mig själv utefter internet då jag isåfall ska skapa något som man sedan förtärer haha. Lite risky business. Jag ska faktiskt höra med några kompisar och se om någon är intresserad. Det är ju extra kul tycker jag nu på hösten att börja med något när det blir mörkare och tråkigare ute. Då känns det kul att varje vecka ha en kurs att gå på med sina vänner. Annars blir det lätt att vi bara gör samma saker hela tiden haha. Fikar det vill säga…

Lite senare idag ska jag träffa några vänner och ha filmmaraton, vi ska se alla marvel-filmer vilket vi älskar och laga massa god mat och baka massa gott att ha till alla 1000 filmer haha. Har ni några tips på goda saker man kan baka? Det känns som vi alltid gör samma grejer, även mat, det är så kul att få äta lite nya smaker och utmana smaklökarna lite ifrån köttfärsås och spaghetti, pizza och tacos haha. 

Nästa vecka blir det mycket jobb så det ser jag fram emot, jag älskar faktiskt “nystarter” som jag känner att hösten är. Man har haft sommar och semester och ny startar allt på nytt igen, jag är ju en rutinmänniska så jag älskar att komma igång med alla rutiner igen, hur känner ni? Är det hiss eller diss att hösten har kommit?

Ha det så bra sålänge så hörs vi snarast igen mina läsare!

Cupcakes, Dessert, Frosting, Food, Cake, Sweet

Lämna ett svar

Stäng meny