Argentinsk design

Guldkant på vardagen.

Jag heter Luisa och är ursprungligen från Argentina. Jag är en specialist inom design för Automotive-industrin (det vill säga jag vet hur man ritar och designar snygga bilar). Jag jobbar på ett företag som jobbar för Volvo. Självklart är inte jag den som designar de snygga bilar jag är mer av en stödfunktion. Dock är min dröm att jag ska vara den som designar den bilen du sitter på någon gång!
Annars är jag en person som gillar träning, mat och resor. Det låter lite som alla andra nu för tiden. Är det något alla unga gör är nog att åka runt i världen, ha ett Instagram-konto och jaga följare i hopp om att bli kändisar där. Visst det hade inte jag haft något emot men jag tror att det där kräver extrem mycket investering för att lyckas men vem vet kanske jag också någon gång lyckas bli en influencer. Jag trivs dock så bra med mitt jobb att bli influencer är inte något jag strävar mycket efter.

SONY DSC

Jag gillar också hip-hop, så jag skriver mina egna hip-hop låtar, det kan bli både på spanska eller svenska. Jag har en vän som är musiker i Skövde och jag har spelat in visst material med honom också, så det är också ett intresse jag har i mitt liv. Som ni ser jag är en tjej som är mångfasetterade, jag utvecklar nya hobby hela tiden, blir intresserade av nya saker konstant men några är mer stabila, så som träningen, maten och resorna.


Den här bloggen är tänkt att bli en kommunikationskanal för att kunna skriva av mig ibland, för att komma med idéer och se om jag får nån respons från läsare om dessa idéer. Just nu funderar jag exempelvis på billig el Göteborg. Jag tycker min el-räkning är för dyrt och vill dra ner den kostnaden och då kanske nån som läser här kan tipsa mig om det.


Vi hörs!

Lämna ett svar

Stäng meny